COMUNICAT DE PRESA – APCR – CNAS 24 iulie 2019

Alianta Pactientilor Cronici din Romania saluta numirea domnului Dr. Vasile Ciurchea la conducerea Casei Nationale de Asigurari de Sanatate si nutreste speranta rezolvarii rapide a situatiilor dificile cu care se confrunta in acest moment medicii, dar mai ales pacientii.

In mandatele anterioare ale domnului Dr. Ciurchea au fost rezolvate multe din problemele ce afectau direct pacientii, atat prin aplicarea masurilor necesare, cat si printr-un dialog continuu si constructiv cu acesta. Avem certitudinea ca acest dialog va continua si in acest mandat. Numai astfel putem gasi impreuna cele mai bune solutii in sprijinul pacientilor din Romania si pentru a asigura o finantare corecta a sistemului de sanatate.

Consideram ca decidentii au facut inca un pas spre normalitate prin aceasta numire, Casa Nationala de Asigurari de Sanatate avand acum la conducere un profesionist in administrarea sistemului de sanatate din Romania. Ne dorim ca acest nou pas spre normalitate sa reprezinte fundatia unei stabilitati si a unei continuitati la conducerea principalelor autoritati publice din domeniul sanatatii.

 

 

Birou de presa APCR.