Chestionar Evaluare Spitale – Calitate Clasificare

Calitatespitale.ro reprezinta un concept independent de colectare si analiza a datelor privind experienta pacientilor in legatura cu calitatea serviciilor furnizate de spitalele din Romania, precum si clasificarea acestora pe nivele de calitate de catre pacienti.

Calitatespitale.ro urmareste, analizeaza si comunica informatii privind calitatea serviciilor furnizate de catre spitalele din Romania conform urmatoarelor dimensiuni de calitate:

 Calitate confort

 Calitate servicii

 Calitate personal

Va rugam sa ne sustineti in acest demers de a promova si de a distribuii fiecarui pacient din asociatiile dvs., pentru a-si exprima parerea si experienta acestuia in cadrul portalului.

1. Se acceseaza portalul

2. Se introduce judetul sau numele spitalului in bara de cautare de pe prima pagina

3. Se selecteaza spitalul corespunzator

4. Se completeaza formularul privind experienta pacientului

5. Se valideaza din email accesand linkul trimis automat. Importanta acestui portal este de a oferii o imagine asupra calitatii spitalelor din prisma pacientului. Aceasta modalitate este cunoscuta mai ales in SUA unde se acorda o mare importanta ratingului spitalelor facute de cei care utilizeaza serviciile si este considerata o metoda obiectiva de electie. Consideram ca este timpul ca pacientii sa ofere ratingul la spitale intr-un mod obiectiv, independent si transparent.

La cererea Asociatiilor de Pacienti vom trimite gratuit informatiile colectate pe spitalul de la care doriti sa aflati informatii suplimentare. Dorim ca prin reprezentatii dvs. in “Consiliile de Administratie a Spitalelor” sa promovati spitalelor si conducerilor aceasta posibilitate. Va rugam sa promovati afisarea pe site-ul spitalelor si la intrarea in spital acesta oportunitate pentru pacienti de a clasifica spitalul. Am fost preluati pe portalul mai multor spitale si institutii cum ar fi medfam.ro, anmcs.ro, spcin.ro, precum si in multe articole de presa. La butonul “Analize grafice” din portal aveti acces la toate rezultatele globale

La butonul „Evaluare Spitale” din portal aveti acces la prima ierarhizare a spitalelor. Cu cat mai multe completari cu atat mai obiectiv si mai exacte vor fi datele furnizate. Este in interesul pacientiilor, administratiei publice, managementului spitalicesc sa fie evaluat extern, obiectiv de cei care folosesc serviciile spitalelor. Portalul calitatespitale.ro ofera multe informatii despre experienta pacientiilor in spital, pe fiecare sectie pe ambulatoriu, tendita, nivelul de calitate perceput, mesaje catre conducere. Daca aveti reprezentanti in Consiliile de Administratie va rugam sa ne comunicati datele de contact al acestora (nume si prenume, numar de telefon/email si spitalul) Va mutumim pentru sustinere si colaborare EchipaCalitatespitale.ro