DESCRIERE SERVICIU

#prioritatepentrusanatate este o platformă caritabilă în sprijinul bolnavilor cronici ce au nevoie să ajungă în mai multă siguranță la spital. Inițiativa aparține Roche România, APCR și Uber.

#prioritatepentrusanatate va asigura transportul gratuit al pacienților ce suferă de afecțiuni oncologice, hematologice, hemofilie, scleroză multiplă sau fibroză pulmonară idiopatică către și de la 32 de spitale din București, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, pe perioada stării de urgență. Serviciul este disponibil doar pe raza acestor orașe și nu include transportul în afara localităților. Roche România acoperă costul curselor, iar Uber România contribuie cu 25% din valoarea acestora. Cei ce doresc să acceseze acest serviciu gratuit, trebuie să aibă instalată aplicația de ride-sharing Uber.

Accesare Serviciu

CUM ACCESEZI ACEST SERVICIU

Serviciul de transport gratuit este oferit doar dacă aveți o programare la tratament ce nu poate fi amânată sau o urgență medicală ce necesită neapărat deplasarea la spital. În alte condiții, vă rugăm să respectați recomandările autorităților.

Daca nu ai instalat aplicatia Uber

Pasul 0: Intrați aici și urmați pașii descriși pentru a vă instala aplicația Uber

Vezi pasii de urmat

DACĂ AI INSTALAT APLICAȚIA UBER

Pasul 1:

Sunați la Call-Center-ul Alianței Pacienților Cronici din România, la numărul de telefon 021 253 0591 (tarif normal) – în intervalul orar 09 – 16 LV sau Online, completand acest formular.

Pasul 2:

Transmiteți operatorului faptul ca aveți o programare la unul dintre spitalele din listă și solicitați operatorului să vă trimită un voucher pe telefonul personal

Pasul 3:

Veți primi voucherul sub forma unui link. Apasați linkul și veți vedea o imagine ca în poza de mai jos. Click pe „ACCEPTA TICHETUL”.

Pasul 4:

Voucherul dumneavoastră va fi înregistrat în aplicația Uber, ca în poza de mai jos

Pasul 5:

Voucherul primit se va vedea în aplicație ca în poza de mai jos. Apăsați pe butonul „Modalități de plată” și selectați Roche Romania în locul cardului dumneavoastră.

Pasul 6:

Acum vă puteți comanda transportul către spitalul din lista unde doriți să ajungeți, selectând spitalul în câmpul de destinații din aplicație.

Vezi lista spitale disponibile

LISTA SPITALE

Descarca Lista Spitale

Solicita Voucher

Prin completarea acestui formular, in baza legislației aplicabile începând din 25 mai 2018 în materia protecției datelor cu caracter personal și anume Regulamentul european privind protecția datelor cu caracter personal ( GDPR - UE 2016/679)

DECLAR CĂ ÎMI DAU ACORDUL


DaNu


DaNu

Nume / Prenume (necesar) Adresa E-mail
Telefon Subiect
Judet Localitate

Alege Tip Suport

Mesaj